• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/cavuslutesisleri
  • https://twitter.com/cavuslu_org
Üyelik Girişi
ÇAVUŞLUDAN
Facebook ta ÇAVUŞLU HABER

ÇAVUŞLU DA DÜĞÜN TARİHLERİ
GİRESUNSPOR

GÖRELESPOR
GÖRELEYİ CANLI İZLEYİN
İLLER ARASI MESAFE
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
NAMAZ VAKİTLERİ
Hava Durumu
google Reklam
Site Haritası

sanalbasin.com üyesidir

ÇAVUŞLU İLK VE ORTA OKULUNDA KARNE HEYECANI...


12/06/2015

Çavuşlu İlk ve Orta Okulun da düzenlenen karne dağıtım töreninde konuşan Çavuşlu İlk ve Orta Okul Müdür V. Mehmet Ersoy, karne gününün çocukların olduğu kadar, idarecilerin ve velilerin de günü olduğunu söyledi.

Çavuşlu İlk ve Orta Okul da Karne töreni İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Törende kısa bir konuşma yapan Okul Müdür V. Mehmet Ersoy "Sevgideğer öğrenciler, kıymetli meslektaşlarım ve saygıdeğer velilerimiz bir eğitim öğretim yılının daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. İyisiyle kotüsüyle geçen bir yılı geride bırakmanın hüznünü ve sevincini bir arada yaşıyorum. Bu dönem mezun ettiğimiz öğrencilerimize yeni eğitim yuvalarında nice başarı dolu bir eğitim hayatı diliyorum. Öncelikle tüm öğrencilerimize yeniden teşekkür ederken tüm öğrenci velilerimize ve meslektaşlarıma hayırlı tatiller dileklerimi sunuyorum" dedi.

Türkiye Genelinde bugün, Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki 17 milyon 559 bin 989 öğrenci, karnelerini aldı ve 3 ay sürecek yaz tatiline girdiler.

Gelecek eğitim öğretim yılının ilk zili, 14 Eylül Pazartesi çalacak. Okul öncesi, ilkokul birinci sınıf, ortaokul ve imam hatip ortaokullarının 5. sınıflarındaki öğrenciler ise uyum programına, 7-11 Eylül'te alınacak. Birinci dönemin 22 Ocak'ta sona ermesiyle öğrenciler, 25 Ocak-5 Şubat'ta yarı yıl tatiline girecek. İkinci dönem ise 8 Şubat 2016 Pazartesi günü başlayacak ve 10 Haziran 2016 Cuma günü sona erecek.

Habre / Foto : Murat ÖZARSLAN / Çavuşlu Haber...
















1028 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam437
Toplam Ziyaret4171183
NÖBETÇİ ECZANE



   
  

google reklams