• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/cavuslutesisleri
  • https://twitter.com/cavuslu_org
Üyelik Girişi
ÇAVUŞLUDAN
Facebook ta ÇAVUŞLU HABER

ÇAVUŞLU DA DÜĞÜN TARİHLERİ
GİRESUNSPOR

GÖRELESPOR
GÖRELEYİ CANLI İZLEYİN
İLLER ARASI MESAFE
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
NAMAZ VAKİTLERİ
Hava Durumu
google Reklam
Site Haritası

sanalbasin.com üyesidir

İyidere’den Gazetecilere İftar Yemeği

02/07/2015

Görele ilçesine bağlı Çavuşlu Beldesinde faaliyetini sürdüren Çavuşlu Dinlenme Tesisleri ve www.cavuslu.org Haber Sitesinin sahibi Rıfkı İyidere ilçede görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarına iftar yemeği verdi.
 
Dinlenme tesisinde verilen iftar yemeği sonrası konuşan İyidere, amacının ilçede görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelerek hoşça vakit geçirmek olduğunu söyledi. İyidere, “İlçemizdeki basın mensuplarını tesislerimizde ağırlamaktan dolayı çok mutluyum. Bizlere manevi destekte bulunan tüm basın mensuplarına çok teşekkür ediyor, bu desteklerinin bundan sonrada devam edeceğini umuyorum” dedi.
 
Gazeteciler adına konuşan ve ilçede görev yapan TRT Ve İHA Muhabiri Bekir Öztürk, bu tür etkinliklerin kaynaşmak adına son derece önemli olduğunu söyledi. Öztürk, "Ramazan ayının 13. gecesinde bizleri bir araya getiren Rıfkı İyidere’ye basın mensubu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Bu tür etkinlikler, bizlerin daha iyi kaynaşmasını sağlıyor. Farklı alanlarda, ayrı kuruluşlarda olsak bile bu tür organizasyonlarda bir araya gelip kaynaşıyoruz. Bu iftar yemeğini düzenleyen ve emeği geçen tesis sahibi ile görevlilerine teşekkür ediyoruz” dedi.



Düzenlenen İftar yemeğine TRT ve İHA Görele Muhabiri Bekir Öztürk, İHA Eynesil Muhabiri Fikret Bodur, Günebakış Gazetesinin muhabiri Ahmet Ceylan, AA Görele Muhabiri Kamil Yılmaz, Çavuşlu Belediyesi Basın Yayın Görevlisi Murat Özarslan, İnternet Web Sitesi sahibi Serdar Kara, Fotoğraf sanatçıları Fikret Ak ve Şenol Tonka katıldı.

Haber: Bekir ÖZTÜRK / Foto: Şenol TONKA
.

.

.



870 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam381
Toplam Ziyaret4173768
NÖBETÇİ ECZANE



   
  

google reklams