• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/cavuslutesisleri
  • https://twitter.com/cavuslu_org
Üyelik Girişi
ÇAVUŞLUDAN
Facebook ta ÇAVUŞLU HABER

ÇAVUŞLU DA DÜĞÜN TARİHLERİ
GİRESUNSPOR

GÖRELESPOR
GÖRELEYİ CANLI İZLEYİN
İLLER ARASI MESAFE
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
NAMAZ VAKİTLERİ
Hava Durumu
google Reklam
Site Haritası

sanalbasin.com üyesidir

İLK ÇÖP TEPKİ TOPLADI!

04/11/2015

Görele’nin Çavuşlu Beldesi’nde protesto ve tepkilere neden olsa da yapımı tamamlanan Katı Atık Düzenli Depo Bertaraf Tesisi ’ne getirilen ilk çöp tepki topladı.

“Çavuşlu çöplük olmasın” diye birçok türküler yazılan, eylemlere maruz kalan ve sonunda tiyatrolara bile konu olan Çavuşlu Katı Atık Düzenli Depo Bertaraf Tesisine yapımı tamamlanarak ilk çöp getirildi. Çavuşlu Katı Atık Düzenli Depo Bertaraf Tesisine getirilen ilk çöp, tepkileri de beraberinde getirdi.

“Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan” kandırıldı diye flaş açıklamalarda bulunarak gündeme oturan Çavuşlu Belde Belediye Başkan Yardımcısı Rıza Keskin, yine ilk çöpüne kavuşan Katı Atık Düzenli Depo Bertaraf Tesisinin tam olarak tamamlanmadığını iddia etti.

Keskin, Katı Atık tesisinin tamamen bitmediğini, tesisin elektriğinin olmadığını, ayrıştırıcı işçilerinin gelmediğini ve arıtma tesisinin tamamlanmadığını dile getirerek, ilk çöpe tepki gösterdi.

“Hiç kimse kusura bakmasın ben halkımın sağlıyla oynatmam” diyerek tepkisini devam ettiren Keskin, şunları kaydetti:

Bizim yetkililerle anlaşmamız, Tirebolu’da ve Giresun’da bulunan çöp toplama merkezlerinden çöpler toplanacak büyük TIR’larla sıkıştırılmış olarak buraya gelecek çöpünü ayrıştırıcı bandına dökecek ve çöpler ayrıştırmadan geçecek, arıtılan atıklar preslenecek ve hazırlanan alana dökülecek. Şimdi burada bu işlemler yapılmadan çöpü dökmek istiyorlar. Belediye olarak biz buna karşıyız. Bizim anlaşmamız çöp tesisine çöpler gelmeden önce tesisin elektriği gelecekti, arıtma sisteminin çalışır olacağı ve tüm işçilerin iş başı yapmış olmasıydı ama görüyoruz ki vahşi depolama sistemiyle günü kurtarmak peşinde olan siyasiler, yine siyaset peşindeler. Bizimle yapılan anlaşma kurallarının hiç birine uymayarak siyaset yapılıyor. Bu güne kadar huzursuz olduk bundan sonra olmak istemiyoruz. Hiç kimse kusura bakmasın ben halkımın sağlıyla oynatmam”dedi

kaynak: Karadeniz postası gazetesi



.

1155 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam199
Toplam Ziyaret4170945
NÖBETÇİ ECZANE



   
  

google reklams