• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/cavuslutesisleri
  • https://twitter.com/cavuslu_org
Üyelik Girişi
ÇAVUŞLUDAN
Facebook ta ÇAVUŞLU HABER

ÇAVUŞLU DA DÜĞÜN TARİHLERİ
GİRESUNSPOR

GÖRELESPOR
GÖRELEYİ CANLI İZLEYİN
İLLER ARASI MESAFE
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436
NAMAZ VAKİTLERİ
Hava Durumu
google Reklam
Site Haritası

sanalbasin.com üyesidir

ÇAVUŞLU'DA "23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI" BÜYÜK COŞKU İLE KUTLANDI...

23/04/2016

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Çavuşlu’da büyük sevinç ve coşku ile kutlandı.

Çavuşlu İlk/Orta Okulunun hazırlamış olduğu, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, şiirler, gösteriler ile Çavuşlu Mülki idare, daire amirleri ve vatandaşlarının yoğun katılımıyla, büyük coşku içinde kutlandı.

Bugün 96. yılını kutladığımız 23 Nisan 1920 Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış günü olup, 23 Nisan 1935’de Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK bu özel günü Türkiye ve Dünya çocuklarına armağan ederek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak 81. yılı kutlanmaktadır. Türkiye başta olmak üzere tüm Türki cumhuriyetlerde, yavru vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde ve tüm dış türk elçiliklerinde büyük coşku ve heyecanla kutlanmaktadır.

Çavuşlu da 23 Nisan kutlamaları heyecanı saat 8:45 de Çavuşlu Belediye meydanın da başladı. Çavuşlu Belediye Başkanı Hüseyin ARSLAN, Çavuşlu İlk/Orta Okul Müdürü Tunay İŞCAN, diğer idare amirlerinin ve Siyasi Parti temsilcilerinin Atatürk anıtına çelenklerin sunulmasının ardından saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasından sonra etkinlikler Çavuşlu ilk/Orta okulu bahçesinde devam etti.

Çavuşlu Belediye Başkanı Hüseyin Arslan ve Çavuşlu İlk/Orta Okul Müdürü Tunay İşcan, Günün anlam ve önemini belirten konuşmasında ortak bir ifadede bulundular. Konuşmalarında "Bizler de devraldığımız bu mirası koruyup geliştirmenin sizlere daha güzel bir dünya, daha aydınlık bir gelecek oluşturmanın gayreti içindeyiz, Yüzünüz her zaman geleceğe, değişime, yeniliğe doğru olsun, Ama attığınız her adımda, bu toprağın insanlarının bağımsızlıkları İçin gözlerini hiç kırpmadan ölüme gittiğini ve her karış toprağı şehit kanlarıyla sulanan bu topraklarda size düşenin ülkemizi güzel ve aydınlık yarınlara taşımak için birlik, barış ve kardeşlik içinde çalışmak olduğunu unutmayın.

23 Nisan’ın anlamını kavrayarak, içinize sindirerek, size emanet edilen ulusal egemenliğe bağımsızlığa büyük bir bilinçle sahip çıkmalısınız. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm milletimizin, çocuklarımızın ve dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dediler.

Yapılan konuşmaların ve Okunan şiirlerin ardından Çavuşlu İlk/Orta Okul Öğrencilerinin hazırlamış olduğu 23 Nisan gösterileriyle devam edildi. Okul öğrencilerinin birbirinden güzel şiirleri, gösterileri vatandaşlar tarafından büyük sevinç ve heyecanla izledi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına Çavuşlu Belediye Başkanı Hüseyin ARSLAN, Çavuşlu İlk/Orta Okul Müdürü Tunay İŞCAN, Çavuşlu Okul Aile Birliği Başkanı Osman KALAFAT, Çavuşlu Merkez Mahalle Muhtarı Mustafa TÜRKMENDAĞ, Çavuşlu Mahalle Muhtarları, Çavuşlu Belediye Meclis Üyeleri, Çavuşlu Siyasi Parti Temsilcileri, Mülki daire amirleri çok sayıda Çavuşlu lu vatandaş ve Çavuşlu İlk/Orta Okul Öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

NOT: Çavuşlu Gayasis Resort Otel İşletmecisi Sayın Yusuf Gödek, ve Görele Halk Eğitim Merkezi Çavuşlu Kuaförlük Kursu Eğitici Öğretmeni Hanife Koç'a 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramın'da yardımlarından ötürü teşekkür ederiz...

Haber /Foto : Murat ÖZARSLAN / Çavuşlu Haber...





































1076 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam243
Toplam Ziyaret4163002
NÖBETÇİ ECZANE



   
  

google reklams