• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/cavuslutesisleri
  • https://twitter.com/cavuslu_org
Üyelik Girişi
ÇAVUŞLUDAN
Facebook ta ÇAVUŞLU HABER

ÇAVUŞLU DA DÜĞÜN TARİHLERİ
GİRESUNSPOR

GÖRELESPOR
GÖRELEYİ CANLI İZLEYİN
İLLER ARASI MESAFE
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
NAMAZ VAKİTLERİ
Hava Durumu
google Reklam
Site Haritası

sanalbasin.com üyesidir

ÇAVUŞLU BELEDİYESPOR 2017/2018 SEZONUNUN İLK YARISINI İKİNCİ BİTİRDİ…


15/04/2018


2017/2018 Sezonu, Giresun 2. Amatör küme B grubunda yedinci hafta maçları oynanarak ilk yarı bitmiş oldu. Çavuşlu Belediyespor, konuk olduğu zorlu rakibini kendi sahasında yenerek üç puanı hanesine yazdırdı.

Giresun 15 Temmuz stadında bugün saat 13:00’de başlayan karşılaşmada Kayadibispor’a konuk olan temsilcimiz Çavuşlu Belediyespor ligin ilk yarı son maçı olan yedinci haftasında aldığı altı galibiyet ve bir mağlubiyet ile 18 puan toplamayı başardı ve grubunda ikinci oldu. İlk yarıyı lider olarak 19 puan ile Batlamaspor göğüsledi. Bu karşılaşma Çavuşlu Belediyespor için çok önemliydi. Kayadibispor 3. sırada iki puan ile bir gerisinden takip ediyordu temsilcimizi.
 
Teknik hoca Eyüp Arslan sorumluluğunda sahaya her zaman olduğu gibi galibiyet parolası ile çıkan Siyah/Kırmızılı ekip rakibine kendi evinde yine göz açtırmadı.


 
KAYADİBİSPOR – ÇAVUŞLU BELEDİYESPOR : 1 - 2

Giresun 2. Amatör Küme B grubunda ligin ilk yarı son maçı olan yedinci hafta maçında karşı karşıya gelen her iki takım arasında, temsilcimiz Çavuşlu Belediyespor ve Kayadibispor, yaptıkları ataklar ve gol arayışları ile birbirlerine üstünlük sağlamaya çalıştılar. Kayadibispor’un tamamen gençlerden kurulmuş olması takımın hız bakımından en büyük üstünlüğü olsa da, Çavuşlu Belediyespor’un tecrübesini ve oyun kurmada çabukluğunu alt etmeye yetmedi.



Çavuşlu Belediyespor 23 dk. yakaladı yeni bir atak ile Kayadibispor yarı sahasında baskın oyununu devam ettirerek Ceyhun’un klas gölü ile durumu 0/1 yaptı. Bu dakikalardan sonra Kayadibispor’lu oyuncular kendi aralarında bölünmelere yönelik çatışmalar yaşamaları oyun kurmalarında bazı zorluklara sebep olurken, bu açıktan yaralanmak isteyen temsilcimiz Çavuşlu Belediyespor aradığı fırsatı 37 dk. Samet’in attığı gol ile buldular. 0/2 Bu gölün ardından her iki takımda İlk yarıda istediği atağı bulamazken başka golde bulamadı.  


  


Maçın ikinci yarısı ilk çeyreğinde kontrolü elinde bulunduran taraf yine Çavuşlu Belediyespor olsa da bir türlü aradığı gölü bulamadı. Birkaç kez top fileler ile buluşsa da hakem tarafında ofsayt olarak değerlendirilerek gol sayılmadı. Kayadibispor, karşılaşmanın ilk yarısında yediği iki gol ve yapamadığı atakları ikinci yarının ikinci çeyreğinde yapmaya karar verince maçın hakimiyeti de onlara geçmiş oldu. Atak üstüne atak gerçekleştiren genç oyunculardan oluşan takım hızlı olmalarına rağmen bir türlü Çavuşlu Belediyespor defansını ve kalecisini geçemediler. 80 dk. temsilcimiz oyuncusu Cafer’in rakip oyuncuya yaptığı hareket faul sayılırken hakem tarafından Sarı Kart olarak da değerlendirildi. Maçın son dakikalarına girildiği anlarda Kayadibispor’lu Mustafa’nın orta sahanın biraz önünden çektiği şuta Çavuşlu Belediyespor kalecisi Caner uzanmaya çalışsa da meşin yuvarlağın fileler ile buluşmasına engel olamadı. 1/2 Maç bu sonuç ile son buldu.
 
Haber  / Foto : Murat ÖZARSLAN / Çavuşlu Haber…
















619 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam503
Toplam Ziyaret4171818
NÖBETÇİ ECZANE



   
  

google reklams