• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/cavuslutesisleri
  • https://twitter.com/cavuslu_org
Üyelik Girişi
ÇAVUŞLUDAN
Facebook ta ÇAVUŞLU HABER

ÇAVUŞLU DA DÜĞÜN TARİHLERİ
GİRESUNSPOR

GÖRELESPOR
GÖRELEYİ CANLI İZLEYİN
İLLER ARASI MESAFE
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
NAMAZ VAKİTLERİ
Hava Durumu
google Reklam
Site Haritası

sanalbasin.com üyesidir

ÇAVUŞLU BELEDİYESPOR 2017/2018 SEZONUNUN İKİNCİ YARISINA KÖTÜ BAŞLADI…


24/04/2018


2017/2018 Sezonu, Giresun 2. Amatör küme B grubunda sekizinci hafta maçları oynanarak ilk yarının ardından ikinci yarıda başlamış oldu. Çavuşlu Belediyespor, kendi evinde konuk ettiği rakip takım Samugüneyspor’a eliyle üç puan verdi.

Görele 13 Şubat stadında 22 Nisan Pazar günü saat 13:00’de başlayan karşılaşmada Samugüneyspor’u konuk eden temsilcimiz Çavuşlu Belediyespor ligin ikinci yarı ilk maçı olan sekizinci haftasında aldığı bu mağlubiyet ile lider Batlamaspor ile puan farkını dörde çıkardı. Çavuşlu Belediyespor’u beş puan geriden takip eden 3. Sıradaki Kayadibispor bu hafta rakibini yenerek puan farkını ikiye indirdi.
 
Teknik hoca Eyüp Arslan sorumluluğunda sahaya her zaman olduğu gibi galibiyet parolası ile çıkan Siyah/Kırmızılı ekip rakibine kendi evinde basit hatalar ile üç puan verdi.
 
ÇAVUŞLU BELEDİYESPOR - SAMUGÜNEYSPOR : 1 - 2

Giresun 2. Amatör Küme B grubunda ligin ikinci yarı ilk maçı olan sekizinci hafta maçında ikinci kez karşı karşıya gelen her iki takım arasında, temsilcimiz Çavuşlu Belediyespor ve Samugüneyspor, yaptıkları ataklar ve gol arayışları ile birbirlerine üstünlük sağlamaya çalıştılar. İlk yarı Bulancak ek sahada karşı karşıya gelen her iki takım Çavuşlu Belediyespor’un 0/3’lük galibiyeti ile son bulmuştu.

Çavuşlu Belediyespor bu maçada hızlı başladı. Uğur Kurt’un 3 dk. Samugüneyspor filelerini havalandırarak durumu 0/1 yaptı. Bu dakikalardan sonra Samugüneyspor’lu oyuncular kendi aralarında paslaşmalar ile temsilcimizin yarı sahasında oyunu sürdürerek 23 dk. Sefa ile durumu 1/1 yaparak eşitlik sağladılar. İlk yarının uzatmalarında 45+1’ci dk. Samugüneyspor oyuncusuna yapılan faul ile penaltı atışı kazanan rakip ekip yine topun başına geçen Sefa bu durumu iyi değerlendirip penaltı atışını gole çevirerek durumu 2/1 yaparak üstünlük sağladılar. İlk yarı bu puan durumu ile son buldu.

Maçın ikinci yarısında her iki takımda birçok atak yapsa da aradıkları golü bulamazken 80 dk. Samugüneyspor oyuncusu Erdal iki sarı kart ile oyun dışı kalırken, 90+3 Çavuşlu Belediyespor oyuncusu Uğur Arslan’da çift sarıdan oyun dışı kaldı. Maçta başka gol olmazken Samugüneyspor, Çavuşlu Belediyespor’u 2/1 deplasmanda yenmeyi başardı.
 
Haber  / Foto : Murat ÖZARSLAN / Çavuşlu Haber…




467 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam68
Toplam Ziyaret4173455
NÖBETÇİ ECZANE



   
  

google reklams