• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/cavuslutesisleri
  • https://twitter.com/cavuslu_org
Üyelik Girişi
ÇAVUŞLUDAN
Facebook ta ÇAVUŞLU HABER

ÇAVUŞLU DA DÜĞÜN TARİHLERİ
GİRESUNSPOR

GÖRELESPOR
GÖRELEYİ CANLI İZLEYİN
İLLER ARASI MESAFE
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.304532.4339
Euro34.423434.5613
NAMAZ VAKİTLERİ
Hava Durumu
google Reklam
Site Haritası

sanalbasin.com üyesidir

ÇAVUŞLU BELEDİYESPOR 2018/2019 SEZONUNUN İLK MAÇINA ÇIKTI


03/03/2019


2018/2019 Sezonu, Giresun 2. Amatör küme B grubunda birinci hafta maçları oynanarak ilk yarı başlamış oldu. Çavuşlu Belediyespor, konuk ettiği rakibini kendi sahasında berabere kalarak birer puanı hanelerine yazdırdılar.

Eynesil İlçe stadında bugün saat 15:00’de başlayan karşılaşmada 19 Eylülspor’u konuk eden temsilcimiz Çavuşlu Belediyespor ligin ilk yarı ilk maçı olan birinci haftasında aldığı beraberlik ile 1 puan alarak grubunda diğer maç sonuçları ile 4 sırada yer aldı.
 
Teknik hoca Eyüp Arslan sorumluluğunda sahaya her zaman olduğu gibi galibiyet parolası ile çıkan Siyah/Kırmızılı ekip rakibine kendi evinde yine göz açtırmadı.


 
ÇAVUŞLU BELEDİYESPOR – 19 EYLÜLSPOR : 1 - 1

Giresun 2. Amatör Küme B grubunda ligin ilk yarı ilk maçı olan birinci hafta maçında karşı karşıya gelen her iki takım arasında, temsilcimiz Çavuşlu Belediyespor ve 19 Eylülspor, yaptıkları ataklar ve gol arayışları ile birbirlerine üstünlük sağlamaya çalıştılar. Her iki takımında tamamen gençlerden kurulmuş olması takımların hız bakımından en büyük üstünlüğü olsa da, Çavuşlu Belediyespor’un tecrübesini ve oyun kurmada çabukluğunu alt etmeye yetmedi.

Çavuşlu Belediyespor 4.cü dk. Cafer’in sarı kart yemesine rağmen 30 dk. yakaladı yeni bir atak ile 19 Eylülspor yarı sahasında baskın oyununu devam ettirerek Burak’ın klas gölü ile durumu 1/0 yaptı. Bu dakikalardan sonra 19 Eylülspor’lu oyuncular kendi aralarında bölünmelere yönelik çatışmalar yaşamaları oyun kurmalarında bazı zorluklara sebep olurken, bu açıktan yaralanmak isteyen temsilcimiz Çavuşlu Belediyespor istediği atağı bulamazken başka golde bulamadı.    



Maçın ikinci yarısı ilk dakikalarında 19 Eylülspor maça hızlı başlayarak aradığı gölü 53 dk. Alican ile bulurken durumu 1/1 yaparak durumu eşitlediler. Maçın 78 dk. Çavuşlu Belediyespor’lu oyuncu Mehmet’in hareketine kırmızı kart olarak değerlendiren hakem oyuncuyu soyunma odasına gönderdi. Çavuşlu Belediyespor ve rakip takım ikinci yarı boyunca birbirlerine üstünlük sağlamaya çalışsalar da başarılı olamazken maçın son dakikalarına girildiği anlarda 19 Eylülspor’lu Murat çift sarı kart ile oyun dışı kaldı. Çavuşlu Belediyespor kaptanı Uğur’un  orta sahanın biraz önünden çektiği şuta kimse dokunamazken maç 1/1 sonuç ile son buldu.
 
Haber  / Foto : Murat ÖZARSLAN / Çavuşlu Haber…
















963 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam230
Toplam Ziyaret4169709
NÖBETÇİ ECZANE



   
  

google reklams