• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/cavuslutesisleri
  • https://twitter.com/cavuslu_org
Üyelik Girişi
ÇAVUŞLUDAN
Facebook ta ÇAVUŞLU HABER

ÇAVUŞLU DA DÜĞÜN TARİHLERİ
GİRESUNSPOR

GÖRELESPOR
GÖRELEYİ CANLI İZLEYİN
İLLER ARASI MESAFE
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
NAMAZ VAKİTLERİ
Hava Durumu
google Reklam
Site Haritası

sanalbasin.com üyesidir

2014 YAZ KURAN KURSU SON BULDU…

20/08/2014

Çavuşlu Beldesinde 23 Haziran 2014 Tarihinde, Çavuşlu Merkez Kuran Kursu ve Camiinde başlayan yaz kuran kursu tertiplenen törenle son buldu.

Çavuşlu Merkez Kuran kursunda gerçekleştirilen, Yaz kuran kursu yıl sonu törenine kurs öğrencileri ve velileride ilgi gösterdi. Yaz kuran kursu yıl sonu töreninde bir konuşma yapan Çavuşlu Merkez Camii İmam Hatibi Seyit Karakoç “ Yaz kuran kursu öğrencileri ile bende şahsen ilk defa bu heyecanı Çavuşlu Merkez Camiinde beraber yaşadık, Öğrencilerimize elimizden geldiğince dinimiz ile ilgili tüm bilgileri aktarmaya çalıştığımıza inanıyorum, gerçekten pırıl pırıl, çalışkan bir öğrenci gurubuyla bu sezonumuzu hepbirlikte geçirmiş bulunmanın sevincini yaşıyoruz, İnanıyorum ki gelecek sene yaz döneminde daha çok öğrencilerimizin olacağına ve bu seneki öğrencilerimizin ise bilgilerine bilgi katacağına içtenlikle inanıyorum, tüm öğrencilerimize ve velilerine diğer kurs veren görevli arkadaşlarımıza şehsen teşekkür eder herkesten Allah razı olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Çavuşlu Merkez Kuran Kursu, Yaz Kuran Kursu yıl sonu töreninde erkek ve kızlarda birinci, ikinci ve üçüncü olarak dereceye giren kursiyer öğrencilere ödülleri takdim edildi. Görele ilçe Müftülüğünce başarılı öğrencilere kitaplarda dağıtıldı. Yaz kuran kursu yıl sonu törenine Çavuşlu Belediye Başkan Vekili Rıza Keskin, Çavuşlu Merkez Cami İmam Hatibi Seyit Karakoç, Çavuşlu Haber Sitesi Sahibi ve Editörü Rıfkı İyidere, İmam Hatipler kursiyer öğrenciler ve velileri katıldı.

Haber / Foto : Murat ÖZARSLAN / Çavuşlu Haber… 











1213 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam28
Toplam Ziyaret4174138
NÖBETÇİ ECZANE



   
  

google reklams