• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/cavuslutesisleri
  • https://twitter.com/cavuslu_org
Üyelik Girişi
ÇAVUŞLUDAN
Facebook ta ÇAVUŞLU HABER

ÇAVUŞLU DA DÜĞÜN TARİHLERİ
GİRESUNSPOR

GÖRELESPOR
GÖRELEYİ CANLI İZLEYİN
İLLER ARASI MESAFE
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217
NAMAZ VAKİTLERİ
Hava Durumu
google Reklam
Site Haritası

sanalbasin.com üyesidir

2011-2012 Eğitim- Öğretim Yılının sona ermesi nedeniyle Görele Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulunda karne töreni düzenlendi.

08/06/2012

2011-2012 Eğitim- Öğretim Yılının sona ermesi nedeniyle Görele Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulunda karne töreni düzenlendi.

     Görele Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu konferans salonunda düzenlenen karne törenine Görele İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Küçükali, Görele İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Gürsel Bektaş, Görele İş Bankası Şube Müdürü Erkan Bozkurt, Okul Müdürü Ahmet Yılmaz, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.


     Burada bir konuşma yapan Görele İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Küçükali, 2011-2012 Eğitim- Öğretim Yılını 5875 öğrenci, 358 öğretmenle eksiksiz ve tam olarak tamamladıklarını söyledi.

     Görele’nin Eğitimde birçok başarılara imza attığını da ifade eden Küçükali, Uzun bir dinlenme maratonu olan yaz tatilini öğrencilerimiz iyi değerlendirmelidir.  Bu uzun maraton döneminde öğrencilerimiz eksikliklerini görüp, bunun giderilmesi için çözüm bulmalıdırlar. Aile fertlerinde bunda katkısının bulunması gerekmektedir. Unutmayın ki çağdaş toplumların başarısının altında eğitim yatar. Bu ülkenin geleceği sizler olacaksınız. Bu ülke sizinle birlikte kalkınacaktır. Bunun içinde bol bol kitap okumaktan kaçınmayınız” dedi.


     Okul Müdürü Ahmet Yılmaz ise öğrenci ve velilerine seslenerek söyle konuştu.

     “Çocuklarınızın karnesini başka öğrencilerin karneleriyle karşılaştırmayın. Olduğu gibi kabul edin. Her çocuğun anlama, kavrama ve kişilik özellikleri ve gelişmişlik düzeyleri çok farklıdır. Çocuğunuzun maddi ve manevi her türlü yanında olmalısınız. Onların hayatta başarılı olması için hiçbir şeyi esirgememelisiniz. Siz öğrenciler ise, bu uzun dinlenme maratonunu iyi değerlendirip bol bol kitap okuyunuz. Dinlenin, eylenin, spor yapın. Unutmayın boş zaman yoktur. Boşa geçirilen zaman vardır” dedi

 .

     Tören, yıl boyunca başarılı olan öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından sona erdi. 

Haber- Fotoğraf : Kamil YILMAZ / www.cavuslu.org



5075 kez okundu

Yorumlar

ne güzeli     20/12/2012 14:06

negüzeçıkmışız
Misafir - rabia

Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam669
Toplam Ziyaret4179390
NÖBETÇİ ECZANE



   
  

google reklams