• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/cavuslutesisleri
  • https://twitter.com/cavuslu_org
Üyelik Girişi
ÇAVUŞLUDAN
Facebook ta ÇAVUŞLU HABER

ÇAVUŞLU DA DÜĞÜN TARİHLERİ
GİRESUNSPOR

GÖRELESPOR
GÖRELEYİ CANLI İZLEYİN
İLLER ARASI MESAFE
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479
NAMAZ VAKİTLERİ
Hava Durumu
google Reklam
Site Haritası

sanalbasin.com üyesidir

2010 model Giresunpor

12/07/2010

    Yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Giresunspor’un 2010-2011 sezonu hemen hemen şekillendi. Alt yapı oyuncularıyla birlikte kadroda şuan 30’a yakın oyuncu bulunuyor. Bu sayı ikinci etap kampından sonra teknik patron Özkara’nın raporuyla 24’e düşecek.

On gün önce yeni sezonun startını veren Giresunspor, ilk etap kamp çalışmalarını 15 Temmuz’da tamamlayacak. Ardından iki gün izin yapacak olan Çotanaklar, mini tatilin ardından ikinci etap kamp çalışmaları için Ankara Kızılcahamam’a gidecekler.

Bank Asya 1. Ligi’nde 2010-2011 sezonunda dördüncü yılını yaşayacak olan Giresunspor’un takım kadrosu hemen hemen şekillendi.

Geçen yılki kadrodan alt yapı oyuncularıyla birlikte sadece Şenol Demirci kadroda tutulabildi. Çotanaklarla sözleşmesi devam eden oyuncular ise sözleşmelerindeki özel maddeleri kullanarak bir bir Giresun’dan ayrıldılar.

Giresunspor transfer komitesi de çok kısa sürede yaptığı transferlerle teknik direktör Hüsnü Özkara’nın istediği iskelet kadroyu aşağı yukarı oluşturdu. Kimi transferler camianın tam desteğini alırken, bazı isimlerin Giresunspor’a gelişi ise büyük tepki çekti.

Buna rağmen yapılan transferlerin arkasında duran Giresunspor yönetimi, birinci ve ikinci etap kamp çalışmalarında oyuncuların durumuna göre bir rapor hazırlayıp yönetime bir sunacak olan Özkara’nın isteği doğrultusunda yeni transferlere imza atabileceklerini açıkladılar.

Bu süre zarfında da Giresunspor alt yapısında forma giyen ve şuan takımla birlikte idmanlara çıkan oyuncularında Özkara tarafından deneneceği ifade edildi.

GİRESUNSPOR’UN ŞU ANKİ OYUNCU KADROSU

Tüm bu gelişmelerin ışığında yeni oluşturulan Giresunspor’un 2010-2011 kadrosunda şu isimler bulunuyor:

KALECİLER: Mehmet Ali Tunç, Fevzi Tuncay, Mehmet Akif Önal, Metin Kanar.

DEFANS: Vahap Işık, Volkan Koçaloğlu, Ömer Hacısalihoğlu, Onur Nasuhoğulları, Luiz Gustavo Bergamin, Onur Demir, Erman Öğüt.

ORTA SAHA: İsael Da Silva Barbosa, Ali Zorlu, Cem Karahan, Mesut Çaytemel, Fatih Şen, Ramazan Durdu, Şenol Demirci, Sinan Özkan, İsmail Kümbül.

FORVET: Ümit Tütünci, Üstün Bilgi, Aydın Çetin, Adem Çalık, Cleyton Coelho Dos Santos, Eren Tozlu, Tuncer Çimenli.

kaynak:www.girsunekspres.com



1490 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam162
Toplam Ziyaret4178883
NÖBETÇİ ECZANE



   
  

google reklams